Om oss

Bedriften som satser på service og kort leveringstid.

RYGG GUMMI AS ligger sentralt plassert ca.3 km. fra E-18, 20 km. sør for Drammen. Vi har mer enn 40 års erfaring i produksjon av gummiprofiler og har verktøy til mer enn 2000 forskjellige gummiprofiler både i fastgummi og neoprensvamp. Vi har dessuten egen verktøyavdeling så trenger De en spesialprofil, ring oss! Vi leverer for øvrig også alle bredder og tykkelser av selvklebende glassfiberarmerte lister i neopren og EPDM, fastgummi eller svamp. Er De ute etter en spesiell type profil? Send oss bare en skisse på mail  og vi vil gi Dem et tilbud. Vi har over 2000 verktøy slik at det er stor sannsynlighet for at vi kan finne en profil som passer Deres behov. Hvis ikke lager vi verktøy mot tillegg i pris da vi har egen verktøyavdeling.
Vi kan for øvrig levere både fastgummi og svampgummi innenfor typene Neopren, EPDM, Nitril og selvslukkende i alle bredder og tykkelser,- også selvklebende glassfiberarmert. For svampgummi gjelder dette både for lister og hele plater.


"Vi er en liten serviceorientert produksjonsbedrift som setter service i høysetet."

Det betyr at vi har meget korte leveringstider, gjerne ned til 1 dag hvis det haster (mot tillegg i pris). Vi jobber også som problemløser og hjelper Dem også gjerne med å løse et komplisert tetningsproblem.

svamplistFabrikkbildenilsfender

 TOPP SERVICE  - KORT LEVERINGSTID

Her finner du oss

Vi befinner oss på østsiden av  Sande, riksvei 319 mot Svelvik

Bedriften R.J. Rygg International AS er plassert sentralt i Sande ved E-18 mellom Drammen og Holmestrand. Fra Drammen kjører man sydover ca. 9 km så tar man av til Sande Nord. Deretter kjører man til Sande og en Hydro/Texaco-stasjon. Deretter tar man av til venstre ut mot Svelvik (riksvei 319). Følg denne veien ca 3 km til en bakketopp hvor veien går nedover igjen (svakt mot høyre). Rett før denne svingen står et skilt (på høyre side) med navnet Bjørnstadfeltet. Ta så krapt til venstre og følg denne sideveien ca. 500m til man ser vårt industriråde. Finn oss her på Google maps ved å legge inn adressen Bjørnstadveien 107 Sande.

Velkommen!

RYGG GUMMI AS | Bjørnstadveien 107 | 3077 Sande | Norway | Tlf 33 78 56 60 | Fax 33 78 56 61 | E-mail: post (@) gummi. no